2007. november 21., szerda

The big day

Végre eljött a nap... nem várva várt... csak lappangó gondolat...: kéne egy blog. De annyira nem fontos, hogy életre keltsem.
Most azonban jött egy gondolat: a kicsinek nincs babanaplója. Hónapokig azt gondoltam nem is kell. De időnként rámtör, hogy valamit el kellene tenni, valahogy megörökíteni... a pillanat tökéletességét, amikor valami megismételhetetlen történik. Ilyenkor ha az idő engedi - ritka alkalom - előkapom a fényképezőt, a telefont... Most azonban itt a jó apropó: Borinak kell egy babanapló!!!! It's a good idea!!!
Azt gondoltam a harmadiknál már nem számít, hogy mikor fordul hasról hátra és vissza, hogy mikor ül, áll, indul el. Úgy éreztem elég, hogy itt van. Csak az kell, hogy van és a többi nem számít. De újra és újra jönnek a tökéletes pillanatok, majd mire észbekapok
már pörög tovább minden.
Hát, most a blogon a sor. Hátha így rögzül valami a leírhatatlanból, a megfoghatatlanból.....
S ha nem, akkor legalább az adatok dokumentálva lesznek. S ahogy rövidül majd az ész, biztosan jól jön ez a kis segítség. :)

Akkor most ünnepélyesen megnyitom ............................... Boró itt prüntyögi brm, bröm, bröm... és próbálja megnyomni az entert, hogy induljon már el a csodába is, és aztán tegyen tisztába az anyukám!!! Úgyhogy most megyünk pelusozni. (Stílusos megnyitó egy babanaplószerüséghez :)))

Nincsenek megjegyzések: